Opslagstavlen

brev2  Info vedr. lektiehjælp
1. periode er ved at nærme sig sin afslutning, men da Intra i denne tid ofte lever sit eget liv, fortsætter vi på følgende måde:
HVIS der er ændringer for jeres børns til eller framelding til lektiehjælp, bedes I sende besked via Intra til Henrik.

Af hensyn til at udnytte de voksnes tid bedst muligt, vil vi meget gerne have, at jeres børn kommer ind og giver besked, hvis de ikke har nogle lektier eller noget, de ønsker at fordybe sig i.
Derved undgår vi, at de voksne spilder tid på at lede efter børn, der i følge aftale med jer er gået hjem.
Da der er cirka samme bemanding på lektiehjælpen som i den almindelige undervisning: 1- 2 voksne pr klasse, kan I som forældre ikke forvente, at der er masser af individuel tid til hvert enkelt barn. Derfor et det vigtigt, at I stadigvæk selv har en smule hånd i hanke med, hvad jeres børn har for og spørger ind til, om de har fået lavet det, de skal i lektiehjælpen og at I stadigvæk læser ca 15 min om dagen sammen med eller for jeres barn og at eleverne i Team 2 læser 15 min for jer hver dag.
Venllig hilsen Bitten
Skrevet af Bitten Eilenberg den 15-09-2014

Idé  Klik her og læs MAGASINET SKOLEBØRN

Tema: Forældrenes rolle med skolereformen:

Kun 1 ud af 20 skoler nytænker forældreinddragelse
Hvad skal erstatte lektierne? Se hvad andre skoler gør
Forskers råd til forældre: Giv dit barn faglige oplevelser
Manu Sareen dropper forældremøder uden dårlig samvittighed
--------------
Skole og Forældre vil bede jer om ikke at lægge linket offentligt tilgængeligt på skolens hjemmeside, da adgangen til det nyeste nummer af Skolebørn er forbeholdt forældre på Skole og Forældres medlemsskoler.  Arkivet er åbnet: Print-ud-plakat til jeres forældreArkivet med alle tidligere numre af Skolebørn er netop åbnet for alle. Vi har vedhæftet en plakat, som I er meget velkomne til at printe ud og hænge op på skolens opslagstavler og lignende, så jeres forældre kan finde viden om, hvordan de kan støtte op om deres barns skolegang. I er også velkomne til at tilføje linket til Skolebørns arkiv: www.skoleborn.dk under links i Forældreintra, på jeres hjemmeside eller lignende. Skole og Forældre sender en mail med et link til det nyeste nummer af Skolebørn til skolens hovedmail, hver gang magasinet udkommer. Skolebørn udkommer fire gange om året. Næste blad udkommer i starten af november 2014.Hvis der er spørgsmål til ovenstående er I meget velkommen til at kontakte undertegnede.

På forhånd tak for hjælpen.

Skole og Forældre
Skrevet af Helle Lindberg den 22-08-2014

Se her :)
Super tilbud
Bilag: Musik og Billedskolen.pdf
Skrevet af Henrik Sønderskov den 30-06-2014

paamindelse  Kære SFO forældre
Husk frugtordning i SFO ophører pr. 1. august dvs. børn skal selv medbringe frugt til om eftermiddagen.

Hilsen Personalet i SFO

Skrevet af Gitte Lyhne den 06-06-2014

Nyhed  Kære forældre
Vi har fået Tabulex oprettet på jeres forældre intra. Kig på jeres forside og under SFO og vælg Tabulex.
God fornøjelse
Hilsen personalet i SFO